Tento francouzský absinth je připravován infúzí a esencemi absinthe bylin (1,5%), citronového balzámu a mátových lihovin, cukrové třtiny a alkoholu. Jsou přidány i některé...
Mystický nápoj z pelyňku, anýzu a fenyklu.
Speciální výrobní receptura spočívá v maceraci vybraných druhů bylin a následné unikátní destilaci tohoto macerátu v měděných kotlích...
S absinthem Abtshof 66 ® znovu ožívá kultura a mýty. Každá lékárnická lahvička je označena a zapečetěna v pracném procesu. Díky tomu je každá láhev jedinečná. Absinthe 66...
La Fée Absinthe Blanche (ve Švýcarsku historicky známý jako „La Bleue“) je klasický destilát založený na autentickém receptu z 19. století. Vyrábí se z pelyňku (Artemisia...
La Fée Bohemian je modernější styl absintu připravovaný podle alkoholu vyráběného v Čechách na začátku devadesátých let minulého století. Toto je absint více bylinného...
Od července 2013 se La Fée Parisienne vyrábí ze 100% přírodních přísad, včetně 60% pelyňku pravé (Artemisia absinthium), což je mnohem větší podíl než dříve. Mezitím se lahvi...
Legendární absinth se vrací! Zelená víla tančí jako kdysi, v receptuře inspirované původním nápojem, který v 19. století hýbal celým uměleckým světem. Spojení jedné z...
Když v roce 2010 Žufánek vytvořil L'Ancienne s unikátní chutí více než sto let starého absintu, tleskali mu odborníci celého světa. Přestože je tahle lahev dnes už beznadějně...
Lahodný, aromatický a hutný čirý absint ve stylu utajovaných švýcarských les bleues. Ideální poměr s vodou je 1:1,5. Nový ročník s kompletně novou recepturou.
Esence privátního Eccentric Clubu, vydestilovaná na závěr roku, na který chceme všichni zapomenout.K tomu nám dopomůže absint ze vskutku excentrických ingrediencí - základem je...
Jedinečná absintová specialita. Základ absintu tvoří medovec – destilát z medoviny. Díky němu má výsledný absint tajuplně medovou charakteristiku, kterou nenajdete u žádného...
Absint vznikl v 18. století jako koncentrát chutí a vůní destilovaný z nejlepších bylin, který se před vlastní konzumací ředil studenou vodou dle preferencí daného konzumenta.
Absint vznikl v 18. století jako koncentrát chutí a vůní destilovaný z nejlepších bylin, který se před vlastní konzumací ředil studenou vodou dle preferencí daného konzumenta.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací