Chablis 1er Cru Beauregard Jean Marc Brocard 0.75l
Kód: F0210100Detailní popis produktu
Vinařství Jean-Marc Brocard bylo založeno roku 1973 a dnes se rozkládá na 200 ha z čeho 66 ha jsou certifikované BIO. Styl Brocard Chablis se vyznačuje precizností aroma a chutí, sílou charakteru a úžasnou svěžestí. Chablis Jean-Marc Brocard pochází z 30 let starých vinic, které mají jižní a jihozápadní expozici. Prezentuje se bledě žlutou barvou se zelenými a stříbrnými odlesky. Jeho buket odhaluje aroma bílých broskví, exotického a citrusového ovoce. V ústech je velmi svěží, ovocné s precizní přítomností typických Chablis minerálů a slaností. Doporučuje se v kombinaci s rybími pokrmy a rizotem. Vyzdvihuje chuť korýšů a bílého masa.Rodinný statek Jean-Marc Brocard pěstuje vinnou révu organicky v srdci Chablis v Burgundsku a od samého začátku se Jean-Marc Brocard zavázal ke zdravější kultuře, která respektuje své životní prostředí. V roce 1997 byl pozemek o rozloze 11 hektarů v Chablis provozován v organickém a biodynamickém režimu a dnes je 60 hektarů certifikováno jako ekologické zemědělství a 40 hektarů jako biodynamické.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Víno |
|---|---|
| EAN: | 3436800600015 |
| Alergeny: | Oxid siřičitý a siřičitany |
| Balení: | holá lahev |
| Druh: | Chablis, 2023, Chardonnay, Suché, Bílé, 1er cru |
| Obsah lahve: | 750 ml |
| Původ: | Burgundsko, Francie, Chablis |
| Výrobce: | Domaine Jean-Marc Brocard - 3 Rte de Chablis - 89800 Préhy - France |
| ? Alergeny: | Stejně jako všechna vína, může obsahovat i toto víno Oxid siřičitý (SO2), siřičitany. Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu. Prosím, zkontrolujte před konzumací. |
| Zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.: | Objednáním alkoholu stvrzujete, že jste osoba starší 18-ti let. |
| ? Složení: | 100% Chardonnay |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
