Nejstarší italská firma na výrobu vermutů, pojmenovaná po vynálezci tohoto nápoje. Vermuty Carpano patří k nejdražším a Carpano Rosso je prý nejlepším vermutem na světě. Vyniká...
Punt e Mes je jeden z nejpopulárnějších červených vermutů na světě. Vyrábí se už od roku 1786 v Turíně. Nejstarší italská firma na výrobu vermutů, pojmenovaná po vynálezci...
Cinzano 1757 si vychutnáte pro jeho plnou chuť a jemně doznívající hořkost. Jeho potenciál se naplno rozvine při přípravě koktejlů. Intenzivní jasná barva rozzáří nejznámější...
Užijte si jiskřivý italský způsob života s CINZANO Asti, jehož vysoká kvalita je zaručena státní pečetí schválení DOCG. Slámově žlutá barva se světle zelenými odlesky. Čerstvá...
Užijte si jiskřivý italský způsob života s CINZANO Asti, jehož vysoká kvalita je zaručena státní pečetí schválení DOCG. Slámově žlutá barva se světle zelenými odlesky. Čerstvá...
Cinzano Bianco je světle žlutý vermut s plným tělem a jemnou vůní. Je sladký a mimořádně všestranný, což z něj dělá nejoblíbenější vermut značky Cinzano.
Aroma: jemná směs bílé...
Cinzano Extra Dry je jemně dochucený, extra suchý vermut. Skvělý je samotný i jako základ do mnoha suchých koktejlů.
Aroma: svěží, povzbuzující vůně máty, šalvěje a oregana s...
Cinzano Rosso byl vůbec prvním vermutem bratrů Cinzano. Jeho jantarová barva a bohatá chuť bylin a koření odkazují na jeho prestiž a kvalitu.
Aroma: podmanivá směs vanilky a...
White Heights je voňavé, vysoce kvalitní, mírně sušší bílé portské vyrobené z 10 % nejlepších hroznů z vysokohorských vinic podoblasti Favaios v údolí Douro, které mu dodává...
Lahodné prémiové rubínové Ruby portské plné zralého červeného ovoce a překypující charakterem. Toto víno je vyrobeno z hroznů z Cockburn’s Quinta dos Canais hluboko v Douro...
Jedná se o žlutohnědé portské zrající v sudech pocházející z nejlepších sudů obvykle určených k výrobě 20 let starých portských. Také zraje v Douru déle než jiné žlutohnědé...
Delaforce 10letý Tawny Port „His Eminence’s Choice“ je elegantní portské víno s tóny sušeného ovoce, ořechů a karamelu. Zraje 10 let v dubových sudech, nabízí hladkou texturu a...
Vyhlášený AOC Vermouth de Chambéry zažil svou zlatou éru v 19. století. S válkou pak přišel útlum a pak nástup masové výroby. Dnes ho podle původních receptur vyrábí už jen...
Legendární suchý vermut s chráněným označením původu AOC z oblasti Chambéry. Podle původní receptury a postupů, z lokálních hroznů a směsi více než 30 bylin a aromatických...
Lehký červený AOC vermut z oblasti Chambéry stojí na originální receptuře z 19. století. Za svoji chuť vděčí špičkovým hroznům z Armagnacu a především tajné směsi více než 50...
Dubonnet je francouzské aperitivní víno, resp. vermut, jehož historie sahá do roku 1846. Vyrábí se z vína pěstovaného na bohatých vinicích slunné jižní Francie, které je...
Bílé, polosladké sherry. Víno nese krásné aroma pomerančové kůry, karamelu a hlavně ořechů. Můžeme ho také znát jako sladké Oloroso. Víno je vyrobeno smícháním oxidativního...
Světlá barva s náznaky žlutých odlesků. Silné aroma. Smyslně strukturované víno. Zcela suché, krásné s výraznou chutí ořechů a dlouhou persistencí. Hrozny jsou shraňovány od...
Přírodní sladké víno z hroznů Pedro Ximénez předem vysušené oxidativním zráním s 8 lety zrání tradičním systémem soleras a criaderas. Po sklizni hrozny použité k výrobě Fernando...
Vyrobeno v Jerezu, domově Sherry ve Španělsku, využívá dvě místní odrůdy Palomino Fino a Pedro Ximenez k vytvoření základního vína Sherry, které je následně ochuceno 27 různými...
Feuerheerd's Colheita 1970 je výjimečné portské víno z jediného ročníku, zrající v dubových sudech více než 50 let. Tento 20% alkoholický nápoj nabízí komplexní chuťový zážitek...
K výrobě tohoto vína se používají hrozny Grillo. Cattaratti, Pignello, Garganega, Calabrese - druhý výraz pro odrůdu Nero d´avola, Damaschino, Nerello a Inzolia.Víno se...
Marsala Superiore 'VecchioFlorio' od renomovaného vinařství Florio je vynikající sicilské víno vyrobené z hroznů Grillo a Cataratto, které zraje 30 měsíců v dubových sudech....
Demi-Sec ze žlutého zlata má živý nos, jistá čirost vede chutě k jemnému cizelování japonských zelených citrusových plodů a zázvorového koření. Rostlinná brázda je naznačena...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací