Inspirováni oblíbeným skandinávským destilátem jsme vytvořili první český aquavit. Kmín z Vysočiny, kopr ze středních Čech – tyto tradiční suroviny jsou základem aquavitu, který...
Verze tradiční a slavné Kmínky. Oblíbeného destilátu, který vyrábíme macerací toho nejkvalitnějšího českého kmínu. Kmín praží v chlebových pecích karlínské restaurace Eska. Díky...
Destilát z oskeruší, drobných malvic hruškovitého tvaru vzácného druhu jeřábu, je mnohými pokládán za vůbec nejlepší ovocný destilát. Vůně a chuť je typická pro přezrálé plody...
Pivní pálenka kdysi bývala jedním z nejrozšířenějších destilátů, postupem času ovšem vymizela. Pro „pivovici“ je charakteristická intenzivní vůně a chuť sladu piva, vzdáleně...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací