Ouzo 7 je tradiční řecký destilát s výraznou anýzovou chutí, typický pro oblast Thrákie. Tento dvakrát destilovaný nápoj v sobě kombinuje anýz, fenykl a koriandr, a má obsah...
Peychauds Bitters 0,15L je aromatický a hořký bitters, jež má bohatou historii už od roku 1830, kdy byl vytvořen kreolským lékárníkem Antoine Améde Peychaudem. Aroma Peychauds...
Destilát z oskeruší, drobných malvic hruškovitého tvaru vzácného druhu jeřábu, je mnohými pokládán za vůbec nejlepší ovocný destilát. Vůně a chuť je typická pro přezrálé plody...
Pivní pálenka kdysi bývala jedním z nejrozšířenějších destilátů, postupem času ovšem vymizela. Pro „pivovici“ je charakteristická intenzivní vůně a chuť sladu piva, vzdáleně...
Monin puree jsou profesionální pyré např. pro barmany, kteří jej používají do různých smoothie a koktejlů, kam se už nemusí přidávat cukr. Univerzální uzávěr lze otevřít jedním...
Limety, známé jako „citron jižní Ameriky“, jsou malé zelenožluté plody s kyselou dužinou, obecně menší a méně kyselé než citrony,Základem mexické, thajské a vietnamské kuchyně a...
Monin puree jsou profesionální pyré např. pro barmany, kteří jej používají do různých smoothie a koktejlů, kam se už nemusí přidávat cukr. Univerzální uzávěr lze otevřít jedním...
Je jen málo druhů ovoce, které by v posledních letech získaly tak ohromnou popularitu jako Rakytník. Tato rostlina a hlavně její oranžové plody se staly symbolem vitamínové...
REBARBORA – co si vybavíte? Noční můru malých frekventantů logopedických cvičení? Nebo vůni babiččiny kuchyně, sklenici mléka a koláč s prapodivným a nepříliš lákavým názvem?...
Toto pyré z MONIN je dokonalá směs bobulového ovoce. Prvotřídní mix jahod, malin a borůvek. Tato velmi silná a módní příchuť přinese neuvěřitelně jemnou sladko-kyselou příchuť a...
Odpradávna byly třešně symbolem slastné chuti a jako takové měly své čestné místo na tabulích celého světa.Co se nápojů týká, existuje jen málo možností, jak jim dodat v průběhu...
Yuzu, ovoce typické pro Východní Asii, je kombinací grapefruitu, citrónu, kyselé mandarinky, respektive jejich lahodných chutí. Toto exotické ovoce, rozšířené donedávna...
Probuďte své chuťové buňky, je tady křehká osvěžující chuť zeleného jablka z Jablečného Pureé Monin! Tak snadno se používá, že vykouzlíte sytě zelené jablečné koktejly, limonády...
Amaretto je italský výraz pro „jemně hořký"", popisující jemnou chuť propůjčenou „mandorlou amara"" – hořkou mandlí. „Amaretto"" zdomácnělo jako název pro likér, který může (ale...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací