Jedlé kaštany přivezli do kontinentální Evropy poprvé obyvatelé Sardinie, proto se jim také někdy říká „sardinské ořechy“. Kaštany mohou být vařené, dušené nebo pečené vcelku....
Francouzský sirup Monin Káva s celosvětově známou příchutí kávy. Je vyroben k vytváření nápojů Café Frappé. Dodává neodolatelnou chuť uvařené kolumbijské kávy. Doporučujeme...
Citronová tráva se dnes pěstuje v mnoha zemích po celém světě, ale pochází původně z jihovýchodní Asie, kde je v místní kuchyni všudypřítomná. Stonky této rostliny s dutou...
Pokud máte rádi jemnou a šťavnatou mandarinkovou příchuť ve svých nápojích, přidejte Le Sirop de MONIN Tangerine, která zachová veškerou jemnou sladkost čerstvého mandarinkového...
Med, vytvořený z nektaru květů sháněných včelami, má výraznou, přirozeně květinovou chuť, která u některých lidí vede k tomu, že mu dávají přednost před cukrem a jinými sladidly.
Meloun se na francouzských trzích vychutnává po celé léto a konzumuje se po celém světě: jako koření ochucené octem ve Spojených státech, jako přísada do piva v Rusku atd....
Tato malá, ale kyprá, šťavnatá bobule se sladkokyselou chutí pochází původně z Asie. Ve Francii se chová vzácně, naštěstí se dá snadno najít ve volné přírodě pro naše potěšení....
Monin Popcorn je plný skvěle vyvážené netradiční chuti, kterou dokážete posunout své klasické kávové nápoje na jinou úroveň. Nebo dejte překvapivý, bláznivý impulz svým coladam...
Příchuť tohoto voňavého koření snad každému evokuje čerstvé vánoční cukroví, právě vyndané z trouby. Používá se především v koláčích, sušenkách a dezertech. Skvěle funguje spolu...
Curaçao Triple Sec je likér zrozený z trojité destilace sladkokyselé pomerančové kůry. Byl vynalezen ve Francii v roce 1834 a dnes si ho mixologové vychutnávají po celém světě.
Drobné ovoce známé již od starověku, třešeň je prvním vypeckovaným ovocem roku dostupného na stáncích na trhu. Existují stovky odrůd třešní s velmi rozdílnými chuťovými profily,...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací