Historie čokolády je dlouhá minimálně čtyři tisíce let. Původní obyvatelé Střední Ameriky používali kakaové boby k přípravě horkého, pěnivého, hořkého nápoje zvaného čokoláda.
Zatímco vznik chocolate cookie, kdy pár kousků čokolády spadlo do hotového těsta na sušenky bez šance na rozpuštění, byl čirou náhodou, pak jejich celosvětová obliba již dílem...
Le Sirop de MONIN Pumpkin Spice vyvažuje uklidňující chuť dýně s výraznými tóny skořice a hřebíčku. Dýně jsou spojeny s podzimem a obdobím sklizně as potěšujícími rodinnými...
Le Sirop de MONIN Pumpkin Spice vyvažuje uklidňující chuť dýně s výraznými tóny skořice a hřebíčku. Dýně jsou spojeny s podzimem a obdobím sklizně as potěšujícími rodinnými...
Arabská guma je přírodní guma, které se někdy říká i guma z akácie. Získává se z mízy akácií pěstovaných převážně v Africe. Je to komplexní jedlá směs sacharidů
Hruška, pěstovaná po tisíciletí, je ovoce, které se těší po celém světě a konzumuje se po celý rok.
Dnes existuje asi tucet odrůd, všechny chutnější než ostatní. Toto ovocné...
Vůně čerstvě nakrájeného jablka, sladká a šťavnatá jablečná chuť. Jablko, rostoucí v mnoha klimatických pásmech, je pro mnoho národů symbolem sklizně a plodnosti.
Javorový sirup, který objevili domorodí Američané, je míza sbíraná z javoru.
Tento přirozeně sladký sirup, mimořádně oblíbený v Severní Americe, se tradičně používá při vaření,...
Slaný karamel je tradiční cukrovinka pocházející z francouzské Bretaně. Jemná rovnováha mezi jeho sladkou hladkostí a nádechem soli z něj dělá oblíbenou v zemi. Jeho jedinečná...
Rum vyrobený z melasy se z velké části vyrábí v Karibiku a Latinské Americe a často se přidává do punčů, dortů, zmrzliny a exotického ovoce. Le Sirop de MONIN Caribbean,...
Jedlé kaštany přivezli do kontinentální Evropy poprvé obyvatelé Sardinie, proto se jim také někdy říká „sardinské ořechy“. Kaštany mohou být vařené, dušené nebo pečené vcelku....
Francouzský sirup Monin Káva s celosvětově známou příchutí kávy. Je vyroben k vytváření nápojů Café Frappé. Dodává neodolatelnou chuť uvařené kolumbijské kávy. Doporučujeme...
Citronová tráva se dnes pěstuje v mnoha zemích po celém světě, ale pochází původně z jihovýchodní Asie, kde je v místní kuchyni všudypřítomná. Stonky této rostliny s dutou...
Pokud máte rádi jemnou a šťavnatou mandarinkovou příchuť ve svých nápojích, přidejte Le Sirop de MONIN Tangerine, která zachová veškerou jemnou sladkost čerstvého mandarinkového...
Med, vytvořený z nektaru květů sháněných včelami, má výraznou, přirozeně květinovou chuť, která u některých lidí vede k tomu, že mu dávají přednost před cukrem a jinými sladidly.
Meloun se na francouzských trzích vychutnává po celé léto a konzumuje se po celém světě: jako koření ochucené octem ve Spojených státech, jako přísada do piva v Rusku atd....
Tato malá, ale kyprá, šťavnatá bobule se sladkokyselou chutí pochází původně z Asie. Ve Francii se chová vzácně, naštěstí se dá snadno najít ve volné přírodě pro naše potěšení....
Monin Popcorn je plný skvěle vyvážené netradiční chuti, kterou dokážete posunout své klasické kávové nápoje na jinou úroveň. Nebo dejte překvapivý, bláznivý impulz svým coladam...
Příchuť tohoto voňavého koření snad každému evokuje čerstvé vánoční cukroví, právě vyndané z trouby. Používá se především v koláčích, sušenkách a dezertech. Skvěle funguje spolu...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací