Pálenka z té nejlepší odrůdy jablek. Moravská jadernička je odrůdou jablek, která se vzhledem k optimálnímu poměru cukru a kyselin zaručujících prokvašení nejlépe hodí k výrobě...
Tato odrůdová hruškovice se vyznačuje nádherně výraznou vůní po hruškách a jemnou typickou chutí s dlouhým dozníváním hruškového tónu.
Oblíbená hruškovice, doporučujeme...
Pálenka z planých trnek je velmi kvalitní destilát z plodů planě rostoucích keřů trnky. Pro zpracování se užívají pouze plody, které byly ponechány na keřích přes první mrazy....
Tento zajímavý destilát velmi jemné vůně a chuti se vyrábí pouze ze zdravých a vyzrálých plodů divoce rostoucích odrůd mirabelek. Jemnou a neotřelou vůní a chutí mirabelkovice...
Destilát z oskeruší, drobných malvic hruškovitého tvaru vzácného druhu jeřábu, je mnohými pokládán za vůbec nejlepší ovocný destilát. Vůně a chuť je typická pro přezrálé plody...
Borůvkovice patří k jedněm z nejnákladnějších ovocných destilátů s ohledem na náročnost sklizně těchto oblíbených lesních bobulí. Pálenka se připravuje destilací borůvkového...
Voňavá pálenka nezapomenutelné chuti. Stačí jedno ochutnání, abyste na tento specifický aromatický destilát nezapomněli a vždy se k němu rádi vraceli. Černý rybíz vás pohltí...
Pálenka sladkých plodů červeného jeřábu je známá též jako jeřabinka. RUDOLF JELÍNEK přináší tuto pálenku oblíbenou především v Rakousku i pro vás na český trh.
Šťavnatá chuť jahod v pálence. Vyrábí se destilací macerátu z čerstvých jahod odrůdy Senga Sengana, která je považována za královnu jahod. Ve vůni cítíme jahodový kompot anebo...
Kdoulovice představuje dnes spíše ojedinělý destilát vyráběný z plstnatých žlutých malvic kdouloně podlouhlé, tvarem podobné jablku či hrušce. Pálenka se vyznačuje velmi...
Pálenka z malin vás upoutá svou výraznou ovocnou chutí a aroma, které nerozeznáte od vůně čerstvě natrhaných malin.
Pálenka z plodů, jež naleznete snad na každé české zahradě,...
Pálenka z rakytníku má specifickou chuť i vůni, která přechází od lehce hořké až po nasládlou. Vyrábí se destilací rakytníkového macerátu. Pro zpracování se používají pouze ty...
Nejznámější český destilát z Vizovic, kde se vyrábí již od 19. století z toho nejlepšího švestkového kvasu. Díky trojstupňové destilaci získává destilát dokonalou jemnost....
Jedná se o pravý ovocný destilát vyráběný destilací tmavých višní.Pálenka z višní R. JELÍNEK je pravým ovocným destilátem té nejvyšší kvality.Vyznačuje se mírně navinulou chutí...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací