Tento zajímavý destilát velmi jemné vůně a chuti se vyrábí pouze ze zdravých a vyzrálých plodů divoce rostoucích odrůd mirabelek. Jemnou a neotřelou vůní a chutí mirabelkovice...
Destilát z oskeruší, drobných malvic hruškovitého tvaru vzácného druhu jeřábu, je mnohými pokládán za vůbec nejlepší ovocný destilát. Vůně a chuť je typická pro přezrálé plody...
Destilát z oskeruší, drobných malvic hruškovitého tvaru vzácného druhu jeřábu, je mnohými pokládán za vůbec nejlepší ovocný destilát. Vůně a chuť je typická pro přezrálé plody...
Dárková sada miniatur obsahuje:
tradiční bílá Slivovice R. JELÍNEK 45%
zlatá Slivovice R. JELÍNEK 45%
Hruškovice Williams R. JELÍNEK 42%
Meruňkovice R. JELÍNEK 42%...
Borůvkovice patří k jedněm z nejnákladnějších ovocných destilátů s ohledem na náročnost sklizně těchto oblíbených lesních bobulí. Pálenka se připravuje destilací borůvkového...
Voňavá pálenka nezapomenutelné chuti. Stačí jedno ochutnání, abyste na tento specifický aromatický destilát nezapomněli a vždy se k němu rádi vraceli. Černý rybíz vás pohltí...
Pálenka sladkých plodů červeného jeřábu je známá též jako jeřabinka. RUDOLF JELÍNEK přináší tuto pálenku oblíbenou především v Rakousku i pro vás na český trh.
Šťavnatá chuť jahod v pálence. Vyrábí se destilací macerátu z čerstvých jahod odrůdy Senga Sengana, která je považována za královnu jahod. Ve vůni cítíme jahodový kompot anebo...
Kdoulovice představuje dnes spíše ojedinělý destilát vyráběný z plstnatých žlutých malvic kdouloně podlouhlé, tvarem podobné jablku či hrušce. Pálenka se vyznačuje velmi...
Pálenka z malin vás upoutá svou výraznou ovocnou chutí a aroma, které nerozeznáte od vůně čerstvě natrhaných malin.
Pálenka z plodů, jež naleznete snad na každé české zahradě,...
Pálenka z malin vás upoutá svou výraznou ovocnou chutí a aroma, které nerozeznáte od vůně čerstvě natrhaných malin. Pálenka z plodů, jež naleznete snad na každé české zahradě,...
Pálenka z planých trnek je velmi kvalitní destilát z plodů planě rostoucích keřů trnky. Pro zpracování se užívají pouze plody, které byly ponechány na keřích přes první mrazy....
Pálenka z rakytníku má specifickou chuť i vůni, která přechází od lehce hořké až po nasládlou. Vyrábí se destilací rakytníkového macerátu. Pro zpracování se používají pouze ty...
Destilát z oskeruší, drobných malvic hruškovitého tvaru vzácného druhu jeřábu, je mnohými pokládán za vůbec nejlepší ovocný destilát. Vůně a chuť je typická pro přezrálé plody...
Pivní pálenka kdysi bývala jedním z nejrozšířenějších destilátů, postupem času ovšem vymizela. Pro „pivovici“ je charakteristická intenzivní vůně a chuť sladu piva, vzdáleně...
Degustační sada prémiových destilátů z ovoce vypěstovaného ve vlastních sadech společnosti RUDOLF JELÍNEK. 24 vzorků představuje rozmanitou paletu vůní a chutí ovoce - přesný...
Degustační sada prémiových destilátů z ovoce vypěstovaného ve vlastních sadech společnosti RUDOLF JELÍNEK.
24 vzorků představuje rozmanitou paletu vůní a chutí ovoce - přesný...
Pálenka z planých trnek je velmi kvalitní destilát z plodů planě rostoucích keřů trnky. Pro zpracování se užívají pouze plody, které byly ponechány na keřích přes první mrazy....
Třešňovice je destilát charakteristický svou třešňovou vůní a hladkou chutí, která je doprovázena lehkým tónem pecek. Vyrobena z pozdních odrůd tmavých třešní z Beskyd.
Třešňovice je destilát charakteristický svou třešňovou vůní a hladkou chutí, která je doprovázena lehkým tónem pecek. Vyrobena z pozdních odrůd tmavých třešní z Beskyd.
Druhá edice třešňovice, vyrobené sadu z ručně sbíraných třešních odrůd Kordia a Regina z vlastního v Kostelanech u Kroměříže. Vyznačuje se výraznou chutí čerstvých třešní, ale...
V třešňovém sadu v Kostelanech u Kroměříže pěstujeme tmavé odrůdy třešní Kordia a Regina. Sběr probíhá ručně. Množství destilátu, a tedy vyrobených lahví, je pak závislé na...
Jedná se o pravý ovocný destilát vyráběný destilací tmavých višní.Pálenka z višní R. JELÍNEK je pravým ovocným destilátem té nejvyšší kvality.Vyznačuje se mírně navinulou chutí...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací