Vynikající kombinace vněmů na všech úrovních. Centenario Conmemorativo 9 y. je směs jemných rumů zrajících v menších sudech z bílého dubu po dobu minimálně 9 let, během které...
Značka „Ron Centenario“ je celosvětově známá výrobou vysoce kvalitních lihovin. Sídlo společnosti je v Kostarice. Na místě také probíhá destilace a pěstování cukrové třtiny. Ron...
Nádherná degustační kolekce rumů Centenario z Kostariky.Rumy Centario se vyrábí již od roku 1969 a každý krok výroby se stále cizeluje, dohlíží nad kvalitou procesu a výsledkem...
Lahev rumu je poměrně neutrální a jednoduchá a pouze poskytuje tajemnou představu o tom, co se skrývá uvnitř láhve. Velmi speciální rum z cukrové třtiny, který rozhodně rozbuší...
Cihuatán's Alux je limitovaná edice rumu inspirovaná mayskou legendou o Aluxech, poručnických bozích země. Podle mayské tradice žili tito bohové v kukuřičných a kakaových...
Cinabrio byl vyroben k poctě mayskému bohovi slunce Kinich Ahau. Název je inspirován červenou barvou, která se dříve získávala rozdrcením nerostu cinabaritu (rumělky). Jde o...
Cinabrio byl vyroben k poctě mayskému bohovi slunce Kinich Ahau. Název je inspirován červenou barvou, která se dříve získávala rozdrcením nerostu cinabaritu (rumělky). Jde o...
Indigo byl vyroben k poctě mayskému bohu deště Tlaloc. Název je inspirován modrou barvou, která se dříve vyráběla z květů indigovníku. Jde o posvátnou barvu boha deště a...
JADE je prémiový bílý rum vyrobený na počest mayské bohyně umění Chac Chel. Master blender Gabriela Ayala od Rona Cihuatána byla inspirována mystikou Chaca Chela. Rum je starý 4...
Cihuatán je posvátná země, která stále skrývá neobjevené pyramidy a tajemství mayské civilizace - tento rum byl inspirován dědictvím předků. Obsidián je přirozeně se vyskytující...
Cihuatán je posvátná země, která stále skrývá neobjevené pyramidy a tajemství mayské civilizace - tento rum byl inspirován dědictvím předků. I Mayové spojili ohnivý prvek s...
Cihuatán Solera 12 Reserva Especial se vyrábí v LICORERA Cihuatán, dceřiné společnosti Ingenio La Cabana v Salvadoru. Ingenio La Cabana je stoletá společnost na výrobu cukrové...
Cihuatán Solera 12 Reserva Especial se vyrábí v LICORERA Cihuatán, dceřiné společnosti Ingenio La Cabana v Salvadoru. Ingenio La Cabana je stoletá společnost na výrobu cukrové...
Rumy Cihuatán jsou ručně vyráběny ve stejnojmenném údolí v El Salvadoru, v destilerii, jež byla založena roku 2004 a je jedinou palírnou v zemi. Je poháněna obnovitelnou...
Haiti je jedno z posledních míst na světě, kde je stále možné najít čisté nešlechtěné odrůdy cukrové třtiny, které se pěstují bez použití chemie a fermentují bez použití umělých...
Haiti je jedno z posledních míst na světě, kde je stále možné najít čisté nešlechtěné odrůdy cukrové třtiny, které se pěstují bez použití chemie a fermentují bez použití umělých...
Podobně jako bílé agricole rumy je Clairin nejoblíbenějším nápojem v nejvzdálenějších oblastech Haiti. Jedná se o směs čtyř Clairinů ze čtyř obcí Cavaillon, Barraderes, Pignon a...
Tento Clairin vyrábí Romulus Bethel v malé vesnici Pignon v destilerii Le Rocher. Palírna je postavená na skále, a proto nenese jméno po rodině, která rum vyrábí, ale její název...
Batch.2 Clairin Vaval - bílý rum agricole destilovaný v kontinuálním kreolském lihovaru Arawaks v obci Cavaillon na Haiti. Dvacet hektarů, na kterých roste cukrová třtina odrůdy...
Báječný ročník rum 2018 z palírny Arawaks na Haiti, lahvovaný Clairinem pro jejich sérii Vaval! Vyrobeno z čerstvé cukrové třtiny, plné sladké, šťavnaté rostlinné chuti a s...
Haiti je jedno z posledních míst na světě, kde je stále možné najít čisté nešlechtěné odrůdy cukrové třtiny, které se pěstují bez použití chemie a fermentují bez použití umělých...
Od roku 1887 se na Martinku Rhum Clément vyrábí podle nejčistších a nejctihodnějších tradic zděděných od Homéra a Charlese Clémenta. Destiluje se z čisté šťávy cukrové třtiny,...
Clément 15 Ans je exkluzivní Agricole Rhum z ostrova Martinik, který zrál 15 let v sudech typu Barrel z Limuzského dubu. Evropské dřevo po fortifikovaném víně dodalo tomuto rumu...
Rum CLÉMENT 1970 Millésime byl vydestilován v roce 1970 a zrál 10 let v dubových sudech. K jeho lahvování došlo roku 1991. Nabízí nádherně sametovou a dlouhotrvající chuť s tóny...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací