Saint James VSOP se sklem 43%0.7l
Kód: RU001402Detailní popis produktu
Podle Marca Sassiera hlavní mixér řekl, že označení VSOP představuje kvintesenci stylu Saint James, mocnou a okouzlující zároveň. " Sassier získal titul „Nejlepší rumový mistr 2016" na mezinárodní konferenci VI Rum v Madridu. Tento produkt je během procesu stárnutí uchováván v sudech z amerického dubu po dobu čtyř let, které dříve obsahovaly Bourbon a nové sudy z amerického dubu. Rum Saint James pochází z kvašení a destilace čisté šťávy z cukrové třtiny v kreolské koloně. Tato výrobní metoda, uznávaná jako AOC rum z Martiniku, dává rumu Saint James mnoho vůní, které jsou ideální pro zrání v dubových sudech. Žádné přidání sladidla není tolerováno. Dnes je lihovar oddán udržitelnému hospodářství, aby se minimalizoval dopad na životní prostředí. Plantáže cukrové třtiny poblíž palírny snižují přepravní trasy třtiny a tím i emise CO2. Bagasse, vláknitý zbytek cukrové třtiny po vylisování šťávy, se používá jako palivo k vytváření vodních par nezbytných pro provoz destilačních kolon a mlýnských mlýnů. Další část bagasy bude umístěna do kompostu nebo přeměněna na elektřinu prostřednictvím turbo-alternátoru. Nakonec se vinasse (kapalný zbytek z destilace) zpracuje, aby se získala voda pro zavlažování polí cukrové třtiny.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rum a rumové likéry |
|---|---|
| EAN: | 3322177113046 |
| Balení: | Dárková kolekce, krabička, dárek, dárkové |
| Druh: | VSOP, Stařený, Rum |
| Obsah alkoholu: | 43% vol. |
| Obsah lahve: | 700 ml |
| Původ: | Martinik |
| ? Výrobce: | La Martiniquaise, 18 Rue de l'Entrepôt, 94220 Charenton-le-Pont, France |
| Složení: | destilát z cukrové třtiny, voda |
| Alergeny: | Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu. Prosím, zkontrolujte před konzumací. |
| Zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.: | Objednáním alkoholu stvrzujete, že jste osoba starší 18-ti let. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
