Nektarem Valpolicella je bezpochyby odrůda Corvina. Ve srovnání s dalšími dvěma domácími pomocnými hrozny - Rondinella (používaná pro strukturu) a Molinara (používaná pro...
Toto „Baby Amarone“ se vyrábí od roku 1964. Je to mezistupeň mezi běžnými víny z Veneta a superbohatými víny Amarone. 70% Corvina, 25% Rondinela a 5% Molinara při použití metody...
Toto „Baby Amarone“ se vyrábí od roku 1964. Je to mezistupeň mezi běžnými víny z Veneta a superbohatými víny Amarone. 70% Corvina, 25% Rondinela a 5% Molinara při použití metody...
Toto „Baby Amarone“ se vyrábí od roku 1964. Je to mezistupeň mezi běžnými víny z Veneta a superbohatými víny Amarone. 70% Corvina, 25% Rondinela a 5% Molinara při použití metody...
Víno se také nazývá „Amarone z Argentiny“ – používá stejnou technologii výroby. Odrůdy 70% Corvina a 30% Malbec zrají odděleně po dobu 18 měsíců a následně jsou smíchány.
Bohatá...
Vyjímečné červené víno z odrůdy Negroamaro, kde sušení hroznů na rostlině - systém Apassimento - dává bohatou škálu vůní a chutí. Kompaktní rubínově červená barva s lehkými...
Vyjímečné víno, kde sušení hroznů na rostlině - systém Apassimento - dává bohatou škálu vůní a chutí. Koncentrovaná a tmavě rubínově červená barva. Rozmanitost vnímaných vůní je...
Koncentrovaná a tmavě rubínově červená barva. Sušení na rostlině - systém Apassimento - dává čichu bohatou škálu vůní. Rozmanitost vnímaných vůní je překypující: konzervované...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací