Přírodní sladké víno z hroznů Pedro Ximénez předem vysušené oxidativním zráním s 8 lety zrání tradičním systémem soleras a criaderas. Po sklizni hrozny použité k výrobě Fernando...
Sherry z nejlepších hroznů Pedro Ximenéz skvěle ladí s kořeněným kari s jehněčím masem nebo želé z mandlového mléka s liči. Díky zrání v malém dřevě je tato sherry obzvláště hustá.
Sherry San Emilio se vyrábí výhradně z hroznů odrůdy Pedro Ximénez, které se po sklizni suší na slunci tak dlouho, až z nich zbudou v podstatě jen rozinky. Toto víno prochází...
Vermut Lustau je výsledkem obnovení tradice výroby vermutu ve španělské oblasti Jerez a znovuoživení staré receptury. Jeho tajemství se skrývá v komplexním a vyváženém spojení...
Vermut Lustau je výsledkem obnovení tradice výroby vermutu ve španělské oblasti Jerez a znovuoživení staré receptury. Jeho tajemství se skrývá v komplexním a vyváženém spojení...
Sandeman Fino Sherry je specialitou Španělska. Suché, lehké, světlé, přirozeně svěží a delikátní Sherry. Podávejte jej vychlazené jako aperitiv, výborně se hodí k rybím...
Sandeman Sherry Medium Dry zraje ve vlastním systému solera v malých soudcích. Světlé vína vybrané ihned po sklizni se pomalu rozvíjejí do barev středně zlatého jantaru. Stávají...
Sandeman Sherry Medium Sweet zraje ve vlastním systému solera v malých dubových soudcích. Vína vybrané ihned po sklizni pomalu nabývají měděnou jantarovou a sytou zlatou barvu....
Přirozená sladkost, vrozené kouzlo. Maximální měkkost a nejpříjemnější pocity. K výrobě těch nejautentičtějších polibků od slečny Irene je nutný ten nejpečlivější výběr těch...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací