V kategorii Chianti Classico se jedná o vlajkovou loď vinařství. Intenzivní rubínově červená barva. Vůně je vyvážená, elegantní a podmanivá, s tóny červeného ovoce, květů,...
Tradiční toskánské víno známé a proslulé po celém světě. Plody vinifikace 100% čistých hroznů Sangiovese. Původ spadá do správního území San Felice v oblasti Castelnuovo...
Il Grigio Gran Selezione se vyrábí z hroznů z nejlepších vinic San Felice. těchto 80% Sangiovese je vylepšeno prastarými původními toskánskými odrůdami včetně Abrusco,...
Toto 100% Sangiovese zraje z 80% ve velkých dřevěných sudech ze slavonského dubu po dobu 24 měsíců a 20% vína pak v sudech typu barrique. Následuje 6 měsíční zrání v lahvi....
Toto 100% Sangiovese zraje z 80% ve velkých dřevěných sudech ze slavonského dubu po dobu 24 měsíců a 20% vína pak v sudech typu barrique. Následuje 6 měsíční zrání v lahvi....
Hrozny na výrobu dříve pocházely z vinic Tignanello, Badia a Passignano a Péppoli, nyní pocházejí pouze z vinic patřící pod Tenuta Tignanello, kde 20 ha jsou Solaia vinice, 57...
Idda Bianco pochází ze 100% hroznů odrůdy Carricante, které pocházejí z vinic nacházejících se v obcích Biancavilla v průměrné nadmořské výšce 700-800 m n. m. a Belpasso v...
Etna DOC se vyrábí téměř ze 100 % z hroznů Nerello Mascalese. Jedná se o lineární červené víno s výraznou osobností na patře i ve vůni. Hrozny po sklizni kvasí a macerují...
Il Querciolaia, nejlepší víno z vinařství Castello di Querceto ze staré vinice, Sangiovese 65%, Cabernet Sauvignon 35%, 18 měsíců na dřevě, potenciál až 25 let.
Intenzivní...
Špičkový Cabernet Sauvignon z Toskánska, víno „Il Sole Di Alessandro“ v překladu znamená „Alessandrovo slunce“. Intenzivní rubínově červená barva. Vůně červeného rybízu a malin,...
Bílé, suché portské víno s bohatým aroma čerstvého ovoce s náznaky melounu, citrusů a tropického ovoce. Zářivá až slámově žlutá barva. Chuť je vyvážená, kulatá s podtextem...
Rubínově červená, neproniknutelná barva. Vůně je strukturovaná a elegantní a připomíná červené ovoce jako ostružiny, silné kakao a zrnka arabské kávy, pikantní lékořici, tabák z...
Thierry Manoncourt, který vytvořil svůj první ročník ve Figeacu v roce 1945, představil koncept druhého vína. Ta se vyrábí z hroznů z mladých vinné révy v této oblasti a pěstuje...
La Segreta nese jméno lesů obklopujících vinice Ulmo. Toto víno se vždy vyrábělo výhradně z vinic po staletí vlastněných rodinou Planeta, pěstovaných s vášní a podle kritérií...
Mladší bratr Barola, je to významné, dobře strukturované červené víno s vůní připomínající červené bobule, koření a višně. Je plné, vyvážené, s dobrou kyselinkou a líbivostí....
Červené víno z Jihozápadu Francie, které jeukázkou velmi starých vinice 140 let - tedy z doby těsně po phyloxeře. Phyloxera se objevila poměrně brzy v Jihozápadní Francii a...
Graciézní víno krášlí jiskrný šat světle zlaté barvy, zdobený zářivým nazelenalým odstínem. Lesk oděvu je vysoký a jeho viskozita je bohatá. Úspěšný ročník líbezného vína...
Silné víno Le Volte Dell'Ornellaia Toscana z Tenuta Dell'Ornellaia se ve sklenici třpytí hustou purpurově červenou barvou. Po prvním víření toto červené víno odhalí vysokou...
Silné víno Le Volte Dell'Ornellaia Toscana z Tenuta Dell'Ornellaia se ve sklenici třpytí hustou purpurově červenou barvou. Po prvním víření toto červené víno odhalí vysokou...
Jedno z největších druhých vín, které kdy Ch. Latour vyrobila, velmi opulentní, extrakticní, ale zároveň hladké až sametové, s velmi dlouhou dochutí ovocného...
Jedno z největších druhých vín, které kdy Ch. Latour vyrobila, velmi opulentní, extrakticní, ale zároveň hladké až sametové, s velmi dlouhou dochutí ovocného...
Jedno z největších druhých vín, které kdy Ch. Latour vyrobila, velmi opulentní, extrakticní, ale zároveň hladké až sametové, s velmi dlouhou dochutí ovocného...
Jedno z největších druhých vín, které kdy Ch. Latour vyrobila, velmi opulentní, extrakticní, ale zároveň hladké až sametové, s velmi dlouhou dochutí ovocného...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací