Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Víno slámově žluté barvy s voňavou a intenzivní vůní, s výraznými tóny růže. Čerstvé, plné chuti, aromatické a perzistentní, dobře vyvážené. Chuť je v souladu s vůní s...
Vinařská oblast Morava. Vinařská podoblast mikulovská. Vinařská obec Valtice. Viniční trať Kačisdorfské pole.
Žlutá barva. Vůně medu a kandovaného ovoce. Chuť po přezrálých...
Vinařská oblast Morava. Vinařská podoblast mikulovská. Vinařská obec Valtice. Viniční trať Kačisdorfské pole.
Žlutá barva. Muškátové aroma s tóny medu. Chuť po přezrálých...
Tramín červený má buket tvořený čajovou růží, medem, vanilkou a kouřem. Badyán s vanilkou dotvářejí, spolu s tím co najdeme ve vůni, chuť vína. Víno se velmi hodí ke slavnostním...
Šest měsíců trvající ležení na slupkách v hliněných nádobách kvevri dalo vzniknout tomuto oranžovému vínu. Barva je medová, přecházející do jantarové. Intenzivní vůně fialek,...
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 70% Corvina, 25% Rondinella a 5% Molinara vypěstovaných na vinicích italské vinařské oblasti Veneto - Valpolicella...
Quintarelliho Valpolicella Superiore je klasickým příkladem tohoto stylu, který nabízí silný chuťový profil a velkorysé plné tělo díky postupu appassimento. Po sklizni se hrozny...
Quintarelliho Valpolicella Superiore je klasickým příkladem tohoto stylu, který nabízí silný chuťový profil a velkorysé plné tělo díky postupu appassimento. Po sklizni se hrozny...
Toto senzační červené víno benátské tradice se vyrábí technikou „ripasso“ typickou pro Valpolicella a je spojeno s Amarone. Po lisování zvadlých hroznů, ze kterých se získává...
Rubínově zbarvené víno s krásným leskem. Kombinace zralých ovocných a pražených vůní v otevřeném buketu, jahodové želé a sušené švestky, také karamel a trocha perníkového...
Rubínově zbarvené víno s krásným leskem. Kombinace zralých ovocných a pražených vůní v otevřeném buketu, jahodové želé a sušené švestky, také karamel a trocha perníkového...
Brut Extra - Esprit de Craie, z odrůdy Chardonnay, pochází z prestižní francouzské oblasti Champagne z terroiru Côte des Blancs. Zdejší půda je charakteristická svým složením...
Víno má zelenožlutou barvu a svěží, ovocné aroma. V chuti se objevují tóny zeleného pepře s příjemnou kyselinou. Víno je vhodné k salátům nebo pro každodenní osvěžení.
Víno světle žluté barvy s nazelenalými reflexy. V buketu jemná bylinková vůně. Na patře šťavnaté, s pěknou kyselinkou a typickou odrůdovou kořenitostí a mandlovostí. Vstřícné a...
Víno světle žluté barvy s nazelenalými reflexy. V buketu jemná bylinková vůně. Na patře šťavnaté, s pěknou kyselinkou a typickou odrůdovou kořenitostí a mandlovostí. Vstřícné a...
Elegantní a jemná růžová barva. Vůně je intenzivní s tóny citrusových plodů, jako je grapefruit a krvavý pomeranč, po nichž následují jemné minerální a kořenité tóny. V ústech...
Tradiční sardské bílé víno z lokální odrůdy Vermentino původem z ostrova Sardegna, pěstovaná na vinicích v blízkosti mořského pobřeží. Víno jemně zlatavé barvy se zelenkavými...
Vůně se vyznačuje zimolezem, hruškou, středomořskými bylinami a jemnými tóny minerálů, zatímco první doušek odhalí lahodnou kyselinku, neuvěřitelně lehké tělo a čistý, čistý...
Cocchi Americano je aromatizované víno, které v roce 1891 vytvořil Giulio Cocchi a od té doby se vyrábí bez přerušení podle původní receptury. Název „Americano“ je způsoben jak...
Del Professore Bianco Antica Ricetta Vermut je prémiový vermut z Itálie, který čerpá své jemné aroma z hroznů Muscat pěstovaných v Itálii. Ale nejen hrozny odtud pocházejí, ale...
Tento vermut Del Professore Chinato je zušlechtěn vanilkou, koriandrem a pomeranči, což má za následek velmi objemnou, mnohostrannou chuť. Stejně jako jeho úspěšní sourozenci je...
Červená varianta Vermouth del Professore - produkovana za spolupráce mezi Federico Ricattem, Carlosem Quagliou a Jerry Thomas Speakeasy v Římě. Jerry Thomas byl průkopnický...
Tento lahodný vermut Del Professore se nazývá 'The Gibson' a je to prémiový vermut vyrobený z 26 rostlinných látek, vyvinutý ve spolupráci s Marian Beke z proslulého Gibson Baru...
Vzácný „večerní vermut“ a byl pojmenován Dopo Teatro podle piemontské tradice pití malé sklenky čerstvého vermutu doplněné citronovou kůrou večer, možná po návštěvě představení...