Nejhlubší tóny těchto původních ingrediencí jsou odhaleny díky jedinečnému použití nixtamalizace (4000 let stará technika varu), pomalé fermentaci, dvojité destilaci v měděných...
Bowsaw má kořeny v srdci výroby whisky v Kentucky a je jednou z velkých amerických tradic. Pálenice na severu státu spojily více než 350 let destilačních zkušeností.Americká...
Kukuřičná whisky musí ze zákona obsahovat nejméně 80% kukuřice a nesmí být méně než dva roky stará. Na rozdíl od Bourbonu zákon vyžaduje, aby kukuřičné whisky zrály v použitých...
Destiluje se v malých sériích v tradiční Coffeyho měděné koloně výhradně z kukuřičného zrna. Uložena na dobu minimálně šesti let do vypálených sudů, ve kterých před tím zrál...
Kaseda je výjimečné japonské Shochu z Bansei Distillery. Je výsledkem 100% destilace kukuřice a je jediným produktem svého druhu se stářím 30 let. Zraje 10 let v sudech z bílého...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací