Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Kdoulovice. Poměrně netradiční a vzácný destilát z ovoce, které je ošklivé, má kožovitou slupku a do přezrání je nepoživatelné.
Ale toto nepoddajné a na přípravu kvasu...
Kdoulovice. Poměrně netradiční a vzácný destilát z ovoce, které je ošklivé, má kožovitou slupku a do přezrání je nepoživatelné.
Ale toto nepoddajné a na přípravu kvasu...
Základ tvoří stejný recept jako u klasického OMG, jen je přidáno něco extra. To extra bude každý rok jiné a nikdy se nebude opakovat. Každý ročník bude jedinečný a slouží jako...
OMFG je sběratelská a notně limitovaná edice prvního českého rukodělně destilovaného ginu OMG.
Základ tvoří stejný recept jako u klasického OMG, jen je přidáno něco extra. To...
OMFG (Oh My * Gin) je sběratelská a notně limitovaná edice OMG ginu. Základ tvoří stejný recept jako u klasického OMG, jen je k němu přidáno něco extra. To extra bude každý rok...
Každý rok jiný. Každý rok neopakovatelný. OMFG Gin 2025 navazuje na kultovní OMG gin od Žufánka, ale přidává unikátní botanickou složku – letos je to svízel vonný, známý svou...
Člověk míní, život mění. Tenhle destilát dali dohromady Dan Vávra a Martin Žufánek speciálně pro Gamescom 2018, kde s ním vytasili rytíři z vývojářského...
Stařená slivovice je zlatým hřebem z ovocné produkce Lihovaru Žufánek. Díky zrání v dubovém sudu získá slivovice zlatou barvu, vanilkové a dřevité tóny. Jedna šarže...
Absint vznikl v 18. století jako koncentrát chutí a vůní destilovaný z nejlepších bylin, který se před vlastní konzumací ředil studenou vodou dle preferencí daného konzumenta.
Absint vznikl v 18. století jako koncentrát chutí a vůní destilovaný z nejlepších bylin, který se před vlastní konzumací ředil studenou vodou dle preferencí daného konzumenta.
Likér vyrobený macerací višní v neutrálním destilátu. Macerace višní společně s kořením probíhá tři měsíce a do lahví se výsledný likér dostává až po dalším roce zrání.
Likér vyrobený macerací višní v neutrálním destilátu. Macerace višní společně s kořením probíhá tři měsíce a do lahví se výsledný likér dostává až po dalším roce zrání.