Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Právě v Joiči se zrodila limitovaná edice, která se naprosto vymyká chuťovému profilu, jenž je pro tuto palírnu typický. Klasické rašelinové, nakouřené a lehce jódovité chutě v...
Tato vzácná edice je součástí nové série „Nikka Discovery“, která představuje rozmanitost ingrediencí dostupných ve dvou palírnách značky Nikka a umožňuje nahlédnout do...
Single malt whisky se stále vyrábí v původní palírně Nikka v Yoichi. Tam se tradičně vyrábí metodou Masataka Taketsuru ze Skotska. Před stáčením whisky je skladována v dubových...
Joiči je název první destilerie společnosti Nikka, která se nachází na pobřeží nejsevernějšího japonského ostrova Hokkaidó. Whisky se zde vyrábí za použití tradičních metod, se...